Hirdetés

Mit gondolsz a PC-alapú játékkonzolokról? Mondd el és nyerj!

|

Jó ötlet a PC-alapú kézikonzol? Mit gondolsz a jelenségről? Mondd el, és tiéd lehet az értékes nyeremények egyike!

Sokan nem hittek benne, de a Steam Deck bebizonyította, hogy igenis van keresnivalója a PC-s platformnak a hordozható játékkonzolok piacán. Persze az első generáció nem, de még a második sem volt teljesen tökéletes, a szoftveres limitáció is gondot jelent egyelőre, de ennyi elég volt ahhoz, hogy több konkurens is nekiveselkedjen és saját kézikonzolt fejlesszen.

Hirdetés

A legnagyobb sikereket az ASUS ROG Ally söpörte be, és nem véletlenül: az erős hardverhez komplett Windows 11 operációs rendszer és szoftveres kompatibilitás, valamint elérhető ár társult. A siker nem is maradt el, sőt, még fél-egy évvel megjelenése után is magas iránta a kereslet. Az indulás óta a szoftver (Armoury Crate) sokat fejlődött, a frissebb driverek is többet facsarnak ki a hardverből, és idén nyáron érkezik a következő, továbbfejlesztett változat is, a ROG Ally X.

Az ASUS-szal közösen indított felmérésünkben arra vagyunk kíváncsiak, hogy téged mennyire győzött meg a PC-s kézikonzolok előretörése, mely pontjaiban szeretnél még többet kapni egy ilyen eszköztől, és mi lenne az a változás, aminek hatására azonnal szaladnál egy szaküzletbe vásárolni magadnak egy ilyen kütyüt.

A kérdőívet és a játék szabályzatát ezen az oldalon találod.

A felmérés egészen július 8-áig tart, mindössze egy valós e-mail címre van szükség a részvételhez. Érdemes kitöltened a kérdőívet, mert a válaszadók között partnerünk és a játék szervezője, az ASUS Magyarország egy prémium kategóriás, ROG Strix Go 2.4 gamer headsetet sorsol ki!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)