Hirdetés

Tipikus Ubisoft játék lett a Star Wars Outlaws, de ettől még nem nehéz megkedvelni

|

Videóban mesélünk arról, szerintünk hogy sikerült a Star Wars Outlaws.

Hirdetés

Voltak remek pillanataim a Star Wars Outlaws végigjátszása során, nem tagadom, hogy abszolút be tudott szippantani a Csillagok háborúja hangulat, és tőlem egyébként sem áll távol az a "Ubisoft: The Game" koncepció, avagy az új Assassin's Creed vonal, ami a franciák szinte minden új megjelenésére jellemző.

Ettől függetlenül viszont tagadhatatlan, hogy az Outlawsból hiányzik a szív és a lélek, meg tulajdonképpen bármi, ami tényleg emlékezetessé tehetné. Az pedig már csak hab a közmondásos tornán, hogy a fejlesztők nagy igyekezetükben egy olyan galaxist hoztak létre, ahol szinte kizárólag csak nők élnek. Többek között erről is szó esik az alábbi videós tesztben. 

Hirdetés

Ha már nektek is lehetőségetek nyílt kipróbálni a játékot, lent, a kommentek között bátran írjátok majd le saját véleményeteket is! 

Ha a későbbi videóinkról sem akartok lemaradni, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra. Amennyiben pedig még támogatnátok is a munkánkat, arra a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók kínálnak lehetőséget. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)