Hirdetés

Tényleg akkora durranás a The First Descendant? Derítsük ki együtt!

|

A mai adásban Hunter a The First Descendantet fogja kipróbálni.

Hirdetés

Frissítés: Technikai problémák miatt sajnos késik az adás, az is benne van a pakliban, hogy ma már nem tudunk streamelni. Elnézéseteket kérjük a helyzetért.

Az általános kedvencek mellett mostanában két új játékra csavarodtak rá a streamerek (és persze maguk a játékosok is): az egyik az a Zenless Zone Zero, amit egy hete streameltünk nektek, a másik pedig egy looter shooter, a The First Descendant.

Ma az utóbbi kerül terítékre, ezt a játékot fogja megmutatni nektek élő adásban Hunter. A start után a The First Descendant a Steam legnépszerűbb címei közé verekedte be magát, szóval a siker valószínűleg nem ok nélküli. Pedig maga a sztori még csak az előszezonnál tart, tehát még bőven vár ránk majd érdekesség a játék világában.

Hirdetés

Az adás pontban 16 órakor kezdődik, és a tervek szerint Hunter nagyjából két órán át nyúzza majd a The First Descendantet, vagy amíg bírja erővel:

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet segítségével, nemes cselekedet, kedvesség, felebarátság mindez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)