Hirdetés

Nézzük meg együtt a Concord zárt bétáját!

|

A mai adásban Kaci a Concord bétáját próbálja ki.

Hirdetés

Hero shooterből sosem elég? Nos, erre a kérdésre nem mi és nem most fogjuk megadni a pontos, kikezdhetetlen választ, de az biztos, hogy hamarosan, egészen konkrétan augusztus 23-án érkezik egy újabb versenyző ebben a zsánerben. Ekkor fog ugyanis megjelenni a Firewalk Studios új játéka, a Concord.

A Sony Interactive Entertainment gondozásában érkező sci-fi, player-versus-player hero shooter hamarosan kapni fog egy nyílt bétát is, most azonban még csak a zárt tesztidőszak fut - szerencsére lehetőséget kaptunk arra, hogy már ennek során kipróbáljuk a játékot, és mondanunk sem kell, mindezt livestream formájában nektek is meg szeretnénk mutatni. 

Hirdetés

Az adás ma, pontban délben kezdődik el, és a tervek szerint nagyjából két órán át nyúzza majd Kaci a Concordot. 

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de nagyon köszönjük, ha így döntötök.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)