Hirdetés

Nehézkesen indult, de a végén lerobbantotta az agyunkat a The Boys 4. évada

|

Videóban mesélünk nektek a most befejezett The Boys szezonról.

Hirdetés

Tegnap véget ért a The Boys, avagy A fiúk című Prime Video sorozat negyedik évada, az erről készült írott kritikánkat már olvashattátok is. Most viszont érkezünk a videós verzióval, amelyben csodálatosan búgó narrációval részletesen kifejtjük, mi volt az, ami tökéletesen működött ebben az etapban, mi készítette ki a nézők egy részét, és persze azt is, hogy mi rondított bele a közel tökéletes összképbe. 

Nyilván szó esik az anyagban arról is, hogy miért kapta meg a negyedik szezon a "woke" jelzőt, és mennyire van hatással a szériára az alkotók olykor teljesen nyilvánvalóan öncélú narratívája, lehet-e túl sok az erőszak, a brutalitás, vagy épp a szexuális extremitás. 

Hirdetés

Nektek mennyire jött be a sorozat legutóbbi évada? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha más videóinkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)