Hirdetés

Minden, amit az MCU új Doctor Doomjáról tudni, vagy sejteni lehet

|

Elmeséljük, szerintünk hogyan oldható meg az, hogy Robert Downey Jr. lesz az MCU új Doctor Doomja.

Hirdetés

A hétvégén a Comic-Conon túlzás nélkül ledobta a Marvel Studios az atomot, mivel nem csak a Fantasztikus Négyes film, az Amerika Kapitány: Szép új világ és a Thunderbolts kapcsán kaptunk új infókat, hanem kiderült az is, hogy visszatérnek a Russo testvérek, és bizony ők rendezik majd az ötödik és hatodik Bosszúállók-filmet. Az utóbbi címe marad továbbra is Avengers: Secret Wars, az előbbinél viszont címváltást eszközöltek az alkotók, és immár teljesen egyértelmű, hogy Kang kikerült a képből.

Az ötödik rész alcíme ugyanis Doomsday, vagyis Ítéletnap lesz, a mozi főgonosza pedig nem más, mint Doctor Doom, azaz Fátum Doktor, akit az egykori Vasember, Robert Downey Jr. alakít majd. De mindez hogyan lehetséges? Ennek próbáltunk meg utánajárni az alábbi videóban, amelyben a képregényes alapokból kiindulva fogtunk vele némi teóriagyártásban. 

Hirdetés

Ti mit gondoltok mindezekről? Milyen irányba indul majd el a Marvel Studios Robert Downey Jr. szerepeltetésével? Írjátok meg saját véleményeteket bátran lent, a kommentek között!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)