Hirdetés

Kicsoda valójában MrBeast, a YouTube új királya?

|

Elmeséljük, ki is ez az ember a több mint 300 milliós YouTube-csatorna mögött.

Hirdetés

Most épp azért forró a talaj MrBeast környéként, mert kiskorú elcsábításával vádolják a csapatának egyik tagját, de nemrég ennél jóval pozitívabb hírek miatt írt róla a világsajtó: júniusban ugyanis ő lett a YouTube abszolút királya, sikeresen letaszította a feliratkozói toplista trónjáról a T-Seriest csatornát. 

Azóta persze még durvább számoknál jár, fő csatornáját immár több mint 307 millió feliratkozó követi. De kicsoda MrBeast, avagy polgári nevén Jimmy Donaldson? Róla mesélünk nektek legújabb magyarázó videónkban.

Nektek mi a véleményetek a világhírű tartalomgyártó munkásságáról? Írjátok meg lent, a kommentek között! 

Hirdetés

De előbb lássuk az ide vezető utat:

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)