Hirdetés

Indie horrorjátékból sikeres film - ilyen volt a Five Nights at Freddy's első 10 éve

|

Streamerek nélkül biztosan nem lett volna ennyire sikeres a Five Nights at Freddy's széria.

Hirdetés

Elképesztő sebességgel repül az idő, hiszen a legelső Five Nights at Freddy's videojáték pár napja ünnepelte megjelenésének tizedik évfordulóját. Legújabb videónkban magáról az első részről, és persze az egész Five Nights at Freddy's franchise további útjáról mesélünk nektek. 

Arról a szériáról, amit egy Scott Cawthon nevű fejlesztő álmodott meg, miután előző munkájára azt a kritikát kapta, hogy "ha nem is szándékosan, de meglehetősen ijesztő lett", mivel annak állati szereplői jobban hasonlítanak gyilkos robotokra, mint tényleges cuki állatkákra - nos, a Five Nights at Freddy's-ben már tényleg animatronok történtek a játékos életére.

Hirdetés

Ti milyen emlékeket őriztek az első Five Nights at Freddy's kapcsán? Írjátok meg bátran lent, a kommentek között!

Ha egyetlen új videónkról sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)