Hirdetés

Íme újabb 20 színész, aki Marvel és DC filmben is játszott már

|

Másodjára is összeállítottunk egy listát húsz olyan színészről és színésznőről, akik a Marvel és DC Comics mozifilmjeiben is megfordultak már.

Hirdetés

Júliusban már összeállítottunk egy listát 20 olyan színészről, akiket korábban Marvel és DC filmekben is láthatunk, de azóta ti is bedobtatok még pár ötletet, illetve nekünk is eszünkbe jutottak újabb nevek, így nincs megállás, jöhet az újabb felsorolás. A DC-s kalapba most is bekerültek a Vertigo mozik (a Marvel esetében azért nem vettük figyelembe az Icon Comics filmeket, mert ez egy teljesen különálló brand volt a kiadón belül, ahol maguk az írók rendelkeztek a képregények jogaival, ezeket később át is mentették a Kick-Ass és a Kingsman esetében az Image Comicshoz), valamint ezúttal még forgatás alatt álló, vagy más leforgatott, de eddig be nem mutatott filmek is felkerülhettek a listára.

Hirdetés

Felesleges szaporítani a szavakat, jöjjön tehát 20 olyan színész, akik már mindkét nagy képregényóriás filmadaptációiban tiszteletüket tették. Akadnak olyanok is közöttük, akiket egyáltalán nem valószínű, hogy észrevettétek, hiába láttátok az adott filmeket. Mindezt írott formában itt találjátok meg, de most bökjetek rá a nagy Play gombra, és induljon a videó.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a GameStar Hungary YouTube-csatorna friss tartalmairól, akkor mindenképp iratkozzatok fel ránk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)