Hirdetés

Igen, tényleg ennyire jó lett az Elden Ring új DLC-je, a Shadow of the Erdtree

|

A FromSoftware most sem hibázott, a Shadow of the Erdtree csúcsra járatja az Elden Ring-élményt.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy a FromSoftware keményen odateszi majd magát, de az valami egészen elképesztő, mennyivel többet nyújt az Elden Ring első és egyetlen DLC-je, mint amit korábban maga Hidetaka Miyazaki is belengetett - a mester ugyebár arról beszélt, hogy a Shadow of the Erdtree nagyjából Limgrave-vel állítható párhuzamba a méretei tekintetében, de a valóság az, hogy egy ennél jóval hatalmasabb játékteret kaptunk.

Gyakorlatilag annyi felfedeznivalót, élményt és titkot zsúfoltak ebbe az egy kiegészítőbe, amit sok teljes árú játék is simán megirigyelhetne. Az alábbi videóban részletesen elmeséljük nektek, hogy egészen pontosan mit is kínál az expanzió. 

Hirdetés

Miután majd már ti is kipróbáltátok a DLC-t, akkor természetesen lent, a kommentek között most is várjuk a saját véleményeteket! 

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)