Hirdetés

Ha 2024-ben moziba akarsz menni, ezeket a filmeket semmiképp se hagyd ki

|

Összeszedtünk 10 filmet, amit még nagyon várunk idén.

Hirdetés

2024-ben már olyan filmeken vagyunk túl, mint a Dűne: Második rész, a Furiosa: Történet a Mad Maxből, A majmok bolygója: A birodalom, ráadásul a streamingplatformok is olyan alkotásokat szállítanak, mint a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley. Nem unatkozhatnak tehát idén Hollywood szerelmesei, az alábbi videóban pedig azt szedtük össze, hogy mire számíthatunk még mozis fronton ebben az esztendőben. 

A listát rögtön a héten a mozikba kerülő Deadpool & Rozsomák nyitja, de az után következő kilenc film is olyan alkotásnak tűnik, amelyet ilyen vagy olyan okból érdemes lehet megnézni.

Hirdetés

Ti mivel bővítenétek a listát, mire fogtok mindenképp beülni idén? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)