Hirdetés

Fel tudott érni a Dragon Ball Sparking! Zero a legendás Budokai Tenkaichi szériához?

|

Nem volt könnyű dolga a Dragon Ball Sparking! Zerónak, de szerencsére nem is kellett csalódniuk a rajongóknak.

Hirdetés

Az első három, gyors egymásutánjában megjelent Budokai Tenkaichi játék után a Dragon Ball adaptációk eléggé más irányokat vettek. Ez nem jelenti persze azt, hogy ne lenne jó a Xenoverse széria, vagy épp a Dragon Ball FighterZ, de kétségtelen, hogy a régi fanok hosszú ideig várhattak arra, hogy most, 17 év után megjelenhessen a tulajdonképpeni folytatás, a Dragon Ball Sparking! Zero.

Az a Sparking! Zero ami tisztelettel adózik a nagy elődök előtt, ugyanakkor gyönyörű látványvilág, és szédítően nagy, több mint 180 karaktert felvonultató repertoár mellett próbálja megmutatni, milyennek is kellene lennie 2024-ben egy 3D-s verekedős címnek, ha az Akira Toriyama világának hőseit küldi csatába. Szerintünk a nagy feladatot végül csak sikerült megugrani, az alábbi videóban azt is részletesen elmeséljük, hogy miért.

Hirdetés

Persze ez csak a mi véleményünk, szóval ha majd már nektek is lehetőségetek nyílt kellő időt belepakolni a Sparking! Zeróba, akkor lent, a kommentek között mindenképp meséljetek a saját tapasztalataitokról is! 

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket a videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)