Hirdetés

Ezek a sorozatok házhoz hozzák a nyaralást

|

Ha nem tudsz elutazni idén nyáron, attól még a képernyőn keresztül közelebb kerülhetsz mesés helyekhez és különös emberekhez.

Hirdetés

Nemrég egy cikkben összegyűjtöttünk tíz olyan sorozatot, amelyek ha nem is pótolhatják teljes mértékben az ilyen vagy olyan okból elmaradt, külföldi utazással egybekötött nyaralást, azért segíthetnek feldolgozni annak hiányát. Népszerű turisztikai desztinációkra éppúgy ablakot nyit a tévé vagy monitor képernyője (remélem, senki sem mobilon néz sorozatot), mint a nyaralás árnyoldalait szemléltető vicces vagy veszedelmes kalandokra.

Szándékosan nem ragadtunk le egyetlen műfaj mellett, vegyesen ajánlunk dramatizált és dokumentarista sorozatokat, európai és egészen távoli, egzotikusnak mondható helyszínekkel is.

Hirdetés

Természetesen nem sértődünk meg, ha úgy gondoljátok, lehetne még hova bővíteni a listát, éppen ellenkezőleg, nagyra értékelnénk, ha kommentben megírnátok, további tippeket adva a többi olvasónak és nekünk is.

Ha ez a videónk is elnyerte a tetszéseteket, iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve nyomjátok be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok minden friss feltöltésről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)