Hirdetés

Ezek a játékok nehezek, de egyáltalán nem teljesíthetetlenek

|

Mutatunk 10 olyan játékot, ami nehéz, de nem végigjátszhatatlan.

Hirdetés

Vannak, akik azonnal hidegrázást kapnak a nehezebb videojátékoktól, míg mások kifejezetten a komoly kihívást jelentő címeket keresik - mondjuk a különféle soulslike játékokat. Legújabb videónkban most 10 olyan címet mutatunk nektek, amelyek valóban nehéz játékokat takarnak, ugyanakkor egyáltalán nem lehetetlen feladat eljutni a stáblistáig, általában csak megfelelő mennyiségű türelem kérdése a dolog.

Mint minden hasonló gyűjtésnél, most is egy teljesen szubjektív ajánlóról van szó. 

Hirdetés

Ti miket próbáltatok már az említett játékok közül? Esetleg volt olyan, amit félbehagytatok a túlzott nehézség miatt? Írjátok meg kommentben! 

Ha semmiképp sem akartok lecsúszni a csatornára érkező videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel és persze bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is adott a lehetőség, illetve ott van természetesen a szuperköszönet is, mint opció. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)