Hirdetés

Épp itt az ideje alaposabban is megnézni a Mortal Kombat 1 DLC karaktereit

|

Hunter a mai livestreamben a Mortal Kombat 1 megjelenés után érkezett új harcosait próbálja ki.

Hirdetés

Továbbra sem dúskálunk a nyári játékmegjelenésekben, így a szokásosnál nehezebb feladat kitalálni, milyen játékot mutassunk meg nektek visszatérő pénteki élő adásainkban. Hunterrel ma is sokat tanakodtunk azon, hogy mi lenne ideális jelölt.

Végül arra jutottunk, hogy verekedős játékokkal elég rég foglalkozunk, pedig sok idei vagy tavalyi nagy címbe érkezett már a megjelenést követően egy csomó új bunyós. 

A Mortal Kombat 1 például olyan karakterekkel bővült, mint Ermac, Homelander, Omni-Man, Peacemaker, Quan Chi és hamarosan érkezik Takeda is. Ma tehát a NetherRealm Studios játékát fogjuk ismét elővenni, és Hunter elkezd beletanulni a DLC harcosok irányításába. 

Hirdetés

Maga az adás egészen pontosan 16 órakor fog elkezdődni, és a terveink szerint nagyjából két teljes órán át pörög majd.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de nagyon köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)