Hirdetés

A Joker: Kétszemélyes téboly garantáltan meg fogja osztani az első rész rajongóit is

|

Senki sem vádolhatja azzal Todd Phillips rendezőt, hogy ne lett volna átgondolt koncepciója, sem pedig elég mersze azt megvalósítani.

Hirdetés

Miután a 2019-es Joker bő egymilliárd dollárral többet szedett össze a jegypénztáraknál, mint amennyibe került, valamint bezsebelt két Oscart, két Golden Globe-ot, három BAFTA-t és még egy rakás díjat, a Warner valószínűleg bármilyen őrült projektjét hajlandó lett volna finanszírozni Todd Phillips rendezőnek. Ennek szellemében a musicalbetétekkel feldobott Joker: Kétszemélyes táboly bátrabb és meghökkentőbb lett, de abban is biztosak vagyunk, hogy elődjénél jobban megosztja majd a nézőket, beleértve azokat is, akik rajongva szerették a Joaquin Phoenix által megformált Arthur Flecket.

Phoenix ezúttal méltó párjára talált Lady Gaga személyében, aki nem először bizonyítja, hogy nincs híján színészi kvalitásoknak, és egy olyan Harley Quinnt hoz, akihez foghatóval még nem találkoztunk egyetlen adaptációban sem.

Hirdetés

Ti mit gondoltok a filmről? Miután megnéztétek, írjátok meg lent, a kommentek között!

Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a későbbi videóinkról sem, úgy érdemes feliratkoznotok a csatornánkra. Ha pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, azt a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók révén tehetitek meg.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)