Hirdetés

A Disney tényleg nem hajlandó fehér férfiakat alkalmazni? Utánajártunk az újabb botránynak

|

Jóval bonyolultabb az ügy, mint első ránézésre gondolná az ember.

Hirdetés

Olyan titokban, kamurandikon készített videofelvételek kerültek nemrég nyilvánosságra, amelyeken a Disney felsőbb vezetői arról beszélnek, a médiaóriás bizonyos pozíciókra nem hajlandó fehér férfiakat felvenni, míg más ugyancsak titokban rögzített anyagokban épp arról van szó, hogy egyes állásokat csak fehér vagy zsidó származású emberek kaphatnak meg. 

Furcsa ugyanakkor, hogy mindebből nem lett egyből óriási nagy botrány, a videókkal alig foglalkozik valaki az amerikai sajtóban, még a jobboldali beállítottságú média nagyja is inkább nem akar mindebbe belekeveredni. A legvalószínűbb az lehet, hogy a videókat készítő szélsőjobboldali aktivista, James O'Keefe múltja állhat a háttérben, O'Keefe ugyanis korábban nem egyszer találkozott már a törvény vasöklével azért, mert kamu interjúkat készített, színészeket alkalmazott ezekhez, és egészen egyszerűen nyíltan hazudott az állítólagos "leleplezései során".

Az alábbi videóban alaposan átnézzük a mostani ügy teljesen hátterét. 

Hirdetés

Ti mit gondoltok minderről? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek a gyűjtés, akkor bátran dobjatok rá egy like-ot, hasonló tartalmakért pedig mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, ha korábban esetleg még nem tettétek volna. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)