Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák bizony az MCU egyik legjobb mozija

|

Minden várakozásunkat felülmúlta Deadpool és Rozsomák nagy közös csapatása.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy őrült cameókból és tonnaszám fröcsögő vérből nem lesz hiány a harmadik Deadpool mozikban, de ezeknél végül sokkal-sokkal többet tudott adni a Deadpool & Rozsomák, ami minden képregényrajongó megvalósult álma lett.

Alábbi teljesen spoilermentes kritikánkban részletesen elmeséljük, mi miért is szerettük olyan nagyon a két jó barát, Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös szerelemprojektjét, azt a filmet, amire hatalmas szüksége volt a mostanában csak bukdácsolni képes MCU-nak.

Hirdetés

Ha majd már ti is láttátok a filmet, mindenképpen meséljétek el, nektek hogy tetszett a Deadpool & Rozsomák, írjátok meg lent, a kommentek között! 

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)