Hirdetés

Videojátékos animációs antológiasorozat készül a Love, Death & Robots mintájára

|

Az Amazon Prime Videóra érkezik a Secret Level, amely olyan címeket vonultat fel, mint a Warhammer 40,000, a Sifu, az Unreal Tournament és a The Outer Worlds.

Hirdetés

Nagyot ment a Netflixnél a Love, Death & Robots antológiasorozat, amelynek keretében a különböző kisfilmek alkotói izgalmas témákkal játszottak el különféle stílusokban. A projekt mögött az az animációkat és VFX-et készítő Blur Studio állt, amelyik például a Sonic, a sündisznó filmek létrejöttében is részt vett, de rengeteg videojátékon is dolgozott 1995-ös megalapítása óta. 

A Blur Studio most mert még nagyobbat álmodni, és az Amazon támogatásával belefogott két szenvedélyének, a filmeknek és a videojátékoknak a keresztezésébe: a Secret Level keretében ugyanis egy felnőtteknek szánt, animációs antológiasorozat felett bábáskodik, amely kifejezetten a Prime Videót célozza meg, és 15 epizódon keresztül merülhetünk el vele a játékok világában. 

Hirdetés

A Blur Studio egyik alapítója, a legelső Deadpoolt és a Sonic, a sündisznó filmeket jegyző Tim Miller lépdelt ki a gamescom Opening Night Live színpadára, hogy a meghatottságtól és büszkeségtől elcsukló hangon felkonferálja a Secret Level legelső trailerét, amely ízelítőt ad belőle, milyen "lélegzetelállító animációval és fantáziadús történetmeséléssel" készült sztorikat szállítanak nekünk.

A Secret Level minden egyes epizódját klasszikus és új videojátékok világai inspirálták, a következő címek megidézésére számíthatunk a Deadline beszámolója szerint: Armored Core, Concord, Crossfire, Dungeons & Dragons, Exodus, Honor of Kings, Mega Man, New World: Aeternum, Pac-Man, PlayStation (a PlayStation Studios különböző alkotásai), Sifu, Spelunky, The Outer Worlds, Unreal Tournament, és a Warhammer 40,000. 

Az animációs antológiaszéria első évada december 10-én debütál az Amazon Prime Videón.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)