Hirdetés

Ütős bemutatot kapott a Call of Duty: Black Ops 6 kampánya

|

Lesz olyan küldetés, amiben fontos szerepet játszik a fényképezőgép és távirányítós kisautó is, és persze mindkettő több annál, mint aminek látszik.

Hirdetés

A gamescomot választotta az Activision arra, hogy komolyabb ízelítőt nyújtson a Call of Duty: Black Ops 6 egyjátékos módjából. A '90-es évekbe helyezett történet egy különösen izgalmas pillanatából táplálkozik a világtörténelemnek: a hidegháború véget ért, és a szemben álló felek közötti ellenségeskedést felváltotta a teljes bizonytalanság. Nem csoda, hogy máris megjelennek olyan erők, amelyek a zavarosban halászva szereznének vagyont, befolyást, hatalmat.

Természetesen ehhez a Black Ops alsorozat közönségkedvenc hőseinek is lesz pár szavuk, közöttük a háborús veterán Frank Woodsszal és a minden lében kanál Russel Adlerrel, valamint a hozzájuk újoncként csatlakozó Troy Marshall-lal és Jane Harrow-val.

Hirdetés

A rendezvényen egy olyan, kémsztoriba illő küldetésbe nyertünk bepillantást, amelyben a csapat egy washingtoni adománygyűjtő partin igyekszik egy szenátor közelébe férkőzni, aki nélkül nem tudnak bejutni egy titkos földalatti létesítménybe. A közel hétperces ízelítőből hamar nyilvánvalóvá válik, hogy bár a Black Ops 6 nem szerepjáték, itt-ott választási lehetőség elé állítja a játékost, aki dönthet úgy, hogy fejjel megy a falnak, de megszívlelheti a népi bölcsességet is, mely szerint többet érünk el ésszel, mint erővel. Az akció persze hollywoodi filmeket megszégyenítő fordulatszámon pörög, többször túlzó, mint ahányszor életszerű, de ezt már senki sem veti ennyi év után a franchise szemére.

A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, és már a megjelenés napján bekerül a Game Passbe.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)