Hirdetés

Nem túl családbarát képpel lengették be, hogy mikor mutatkozhat be az It Takes Two fejlesztőinek következő játéka

|

Hamarosan kiderülhet, hogy min ügyködött az elmúlt években a Hazelight Studios.

Hirdetés

Három év telt el a minden idők egyik legjobb kooperatív játékaként számontartott It Takes Two megjelenése óta, amelynek fejlesztéséért a Josef Fares vezette Hazelight Studios felelt. Ugyanezt a csapatot dicsérhetjük a 2018-as A Way Outért is, ami ugyancsak emlékezetesre sikeredett - érthető, hogy sokan kíváncsiak, mi készül a kétszemélyes élményekre szakosodott stúdió műhelyében.

Ha minden jól megy, már nem kell olyan sokáig várnunk, hogy megtudjuk, ugyanis a minap maga a Hazelight Studios vezetője, Fares tett közzé egy közös képet Geoff Keighley-vel, mellé pedig azt írta, hogy elég jó dolgokra számíthatunk idén.

Hirdetés

Ezek alapján jó esélyt látunk arra, hogy a The Game Awards és a Summer Game Fest felett bábáskodó Keighley következő megmozdulásán, az augusztus 20-án esedékes gamescom Opening Night Live eseményének keretein belül kerül majd sor a svéd stúdió következő játékának formális leleplezésére. Újabb ok, amiért érdemes lehet becsekkolni a nyitóestre, de arra is érdemes készülni, hogy a bejelentést eltolják a decemberi díjátadóra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)