Hirdetés

Nagy dobással készül a Microsoft a 2024-es gamescomra

|

Az év legnagyobb videojátékos expójára több fronton is készülnek a redmondiak.

Hirdetés

Az E3 megszűnésével és az inkább online fókuszú Summer Game Festtel a kölni gamescom lett a világ legfontosabb videojátékos expója, ahol a vállalatok kiállítóként is megjelennek, nem csak bejelentésekkel, trailerekkel és új részletekkel készülnek. A Nintendo már korábban egyértelművé tette, hogy nem vesz részt az eseményen, a minap pedig a Sony is azt közölte, hogy kihagyja a showt, ellenben a Microsoft videojátékos részlege nagy hangsúlyt fektethet a gamescomra.

Több bennfentes is azt állította a közelmúltban, hogy az Xbox még nem lőtte el minden puskaporát a Summer Game Fest alatt megtartott, ütősre sikerült Xbox Games Showcase-zel, a gamescom során további bejelentésekre, meglepetésekre számíthatunk a zöldektől. 

Hirdetés

Most a Microsoft maga jelentette be, hogy nagy erőkkel készül a kölni expóra: ahogyan azt a hivatalos Xbox Twitter/X-fiók is kihangsúlyozta, a vállalat az eddigi legnagyobb standdal képviselteti magát augusztus 21. és 25. között, ráadásul igazán felpezsdítheti a játékosok vérét, hogy most először a Blizzard is kint lesz az Xbox csapat részeként, és ez nem minden. 

Jelenlegi ismereteink szerint a Microsoft Gaming részlegei (Activision, Bethesda, Blizzard, King, Xbox Game Studios) többek között olyan címeket visznek magukkal nagy eseményre, mint az Age of Mythology: Retold, az Avowed, az Ara: History Untold, a Diablo 4: Vessel of Hatred, a Diablo Immortal, a The Elder Scrolls Online, a Fallout 76, a Towerborne és a World of Warcraft: The War Within, de további információkat csak az esemény közeledtével árulnak majd el Phil Spencerék. 

A gamescom Opening Night Live augusztus 20-án lesz Geoff Keighley műsorvezetésével.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)