Hirdetés

Hivatalos: jön a Borderlands 4

|

Hónapok óta pletykálják, most a Gearbox végre megerősítette.

Hirdetés

Mások mellett a Gearbox fejese, Randy Pitchford is utalgatott rá több ízben, hogy nagy bejelentéssel készülnek, az elmúlt hetek-hónapok szivárgásai és jelentései pedig egyértelművé tették, hogy a Borderlands franchise kapja meg a következő nagy bővítését. A Borderlands 3 2019-ben debütált, a szériához tartozó Tiny Tina's Wonderlands 2022-ben, így elérkezett egy új élmény ideje. 

Valószínűleg azt remélte a Gearbox, hogy a Borderlands filmváltozata nagyot szól majd, és megágyaz a bejelentésnek, és félig igaza is lett: bár az adaptáció hatalmas csalódás mind kritikailag, mind anyagilag, és a világ egyik legrosszabb rendezője is beletörölte a lábát, valóban meghozta a kedvet a Borderlands videojátékokhoz, ebből pedig még a franchise új része is profitálhat. 

Hirdetés

A gamescom Opening Night Live során ugyanis egy látványos, de fájdalmasan rövid teaserrel adta a tudomásunkra a Gearbox Software, hogy tényleg létezik a Borderlands 4, viszont rögtön le is lohasztotta a rajongók lelkesedését, ugyanis 2025-re datálta azt. Nézzétek csak: 

Egyelőre annyit tudunk a Gearbox következő nagy dobásáról, hogy egy legendás Vault Hunter bőrébe bújhatunk majd, akivel ellenségek hordáin robbanhatjuk át magunkat új kincsek után kutatva egy teljesen új bolygón. Mindezt PC-n (Steam, Epic Games Store,), PS5-ön és Xbox Series X/S-en. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)