Hirdetés

Forradalmi változások elé néz a Civilization VII, amelyben a Trónok harca sztárja is fontos szerepet kapott

|

Egy masszív gameplay bemutatót kaptunk a Firaxis újdonságából.

Hirdetés

A 4X-es műfaj legismertebb szériája, a Sid Meier nevével fémjelzett Civilization legújabb felvonása szolgáltathatta volna a gamescom Opening Night Live egyik legkellemesebb pillanatát, mivel a fejlesztők itt tervezték leleplezni a megjelenési dátumot és megmutatni a tényleges játékmenetet, de némileg belerondított a képbe az, hogy idő előtt kiszivárgott a meglepetés

De még ez sem szeghette kedvét a rajongóknak, ugyanis az, hogy a Civilization 7 mikor érkezik, csak egyike volt a 2K Games és a Firaxis által előkészített izgalmaknak, a kétperces gameplay videó pedig semmi ahhoz képest, amilyen prezentációval még készült a csapat egy stream során. 

Hirdetés

Az alábbi trailer végre ízelítőt adott belőle, hogy milyen lesz valójában a Sid Meier's Civilization VII játékmenete, ami - és ez valószínűleg nem fog meglepetésként  hatni - hasonlítani fog az elődökéhez, ugyanakkor Ed Beach, a Firaxis kreatív igazgatója elmondta, hogy olyan forradalmi funkciók bevezetésével teszik egyedivé a következő részt, mint a Korszakok, a játékmenet bónuszaihoz külön választható vezető és civilizáció, valamint az új művészeti stílus. Dennis Shirk vezető producer pedig egyenesen odáig ment, hogy ez lesz a legnagyobb és legambiciózusabb játék, amit valaha csináltak, és a tervek szerint még évekig támogatni fogják majd a megjelenés után is. 

A gamescom nyitóműsora után pedig kezdetét vette egy hosszabb gameplay bemutató, amelynek keretében egyrészt leleplezte a csapat, hogy Gwendoline Christie (Trónok harca, Sandman, Wednesday) fogja végignarrálni a játékot, másrészt sorra ismertette a legfontosabb mechanikákat, beleértve a már említett korszakokat és a vezetők illusztris listáját: 

Végül, de nem utolsó sorban hivatalosan is megerősítette a Firaxis azt, ami kiszivárgott: a Civilization VII valóban 2025. február 11-én fog megjelenni PC-re (Steam, Epic Games Store), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre, valamint Mac és Linux rendszerekre. A játék támogatni fog olyan funkciókat, mint a cross-play és a cross-progression, és elérhető standard, illetve deluxe kiadásban is (utóbbi korai hozzáférést és plusz tartalmakat kínál). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)