Hirdetés

BREAKING: Bejelentették az új Mafiát, íme az első trailer

|

A Hangar 13 végre megmutatta, hogy min dolgozott a Mafia 3 és a Mafia: Defintive Edition óta. Jön a Mafia: The Old Country.

Hirdetés

Bár a 2016-os Mafia 3 eléggé megosztotta a rajongókat, a Hangar 13 csapatát nem cserélte le a 2K, sőt rábízta az első játék remake-jét (2020-ban jelent meg a Mafia: Definitive Edition), valamint a széria következő részét is. A stúdió 2022-ben leplezte le hivatalosan, hogy készül a Mafia 4, ugyanakkor gyorsan le is hűtötte a kedélyeket, mondván még évekre van az új történet megjelenése.

Az Unreal Engine 5-tel készülő alkotásról azóta maximum egy-egy álláshirdetés mesélt, mígnem elérkeztünk 2024 áprilisáig, amikor is egy szivárogtató elkotyogta, hogy heteken belül sor kerülhet a következő Mafia leleplezésére. A bennfentes csupán néhány hónapot tévedett, ugyanis a gamescom Opening Night Live azzal záródott, hogy Geoff Keighley felvezette azt a bizonyos "még egy utolsó bejelentést". 

Hirdetés

A rövid, de hangulatos ízelítő sajnos nem sokat mesél arról, hogy mire számíthatunk a korábban Mafia 4-nek titulált játéktól, azt viszont igen, hogy Mafia: The Old Country lesz a címe, és idén decemberben (valószínűleg a The Game Awardson) többet is mesélnek majd róla a fejlesztők. Előzetesen annyi derült ki, hogy az 1900-as évek elején, Szicília brutális alvilágában játszódik a sztori, a szervezett bűnözés eredetét fedezhetjük majd fel ebben a veszélyes és könyörtelen korszakban.

A Mafia: The Old Country PC-re (Steam), PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, és valamikor 2025-ben fog megjelenni. Egyelőre be kell érnünk ennyi információval és a boldogsággal, hogy hivatalosan is bővül a franchise. Örültök ti is?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)