Hirdetés

A Starfield új járgányáért már Phil Spencer is könyörgött

|

Senki nem akart sétálni, Todd, és senkit nem érdekelt a jetpackked sem!

Hirdetés

A Starfield egy hatalmas sci-fi RPG, amit nagyon sokan szeretnek és nagyon sokan utálnak. Az utóbbi tábor lakóit nem kifejezetten izgatta, hogy került egy ingyenes járgány a játékba, de az előbbi csapat is meglepődött.

A Starfield egyik nagy kritikai pontja ugyanis az volt, hogy a rengeteg bolygót bejárni nagyon unalmas folyamat, részben, mert mindenkinek gyalogolnia kell. Az emberiség ugyanis feltalálta az űrutazást, de arra nem gondolt, hogy kocsikat is rakjon a hajókba.

Hirdetés

Todd Howard annak idején azzal védekezett, hogy "hát van jetpack, és azt lehet fejleszteni", de ez senkit sem nyugtatott meg. Ez láthatóan Phil Spencerre, az Xbox fejére is vonatkozott, aki a Gamescom alatt maga is nagyon izgatottnak tűnt a Starfield járgánya kapcsán.

"Én is könyörögtem Toddnak a járművekért. 'Todd, gépeket akarok a játékba, unom már a sétálgatást'. A trailer nagyon jól nézett ki, alig várom, hogy hazamehessek kipróbálni a kocsit."

A Rev-8-as gépet most mindenki letöltheti a Starfield legutóbbi frissítésével, és szabadon viheti el egy próbakörre. Az RPG első nagy kiegészítője szeptember 30-án érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)