Hirdetés

A Diablo IV első kiegészítője visszahozza a zsoldosokat

|

A Pale Hand tagjai nagy örömmel segítenek összeszedni minden apró szemetet.

Hirdetés

A Diablo játékokban mindig is lehetőségünk volt magunk mellé fogadni segédeket, akik oldalunkon harcolva, nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a csatákba. A Diablo IV-ből hiányzott ez az elem, de a Vessel of Hatred pótolja. A Gamescom 2024 nyitóestjén a Blizzard elnöke is felbukkant, aki több jó hír mellett hozott egy új trailert is a Pale Hand társaságról, és annak csatlósairól.

A Pale Hand tagjai között van egy pajzsos harcos, egy tolvaj, egy vérgőzös gyilkológép és egy démon. Közülük válogathatunk majd pokoli kalandjaink során:

Hogy mennyire kapunk szabad kezet a képességeik és felszerelésük kapcsán, azt még nem tudjuk, de a Diablo III-ban részletesen finomhangolhattuk csatlósunkat. Meglepődnénk, ha a negyedik részben gyengébb rendszert kapnánk.

Hirdetés

Akik egyébként valódi haverokkal űznék a démonirtást, azok egy újfajta PvE co-op dungeont mehetnek kitakarítani. Egy többszintes útvesztő vár majd ránk, ami a leírás alapján egy raidnek tűnik, de majd meglátjuk, hogy milyen komplex kihívásokkal fog várni bennünket.

A Vessel of Hatred október 8-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)