Hirdetés

Bazska téged is megtanít zsákolni

|

A Sport TV NBA szakkomentátoraként is tevékenykedő Bazska most profi meccsek híján egy kis videojátékkal múlatja az időt.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass kínálata nem szűkölködik sportjátékokban. Az elmúlt napokban volt már F1 és foci is, most pedig a kosárlabda vizeire evezünk (ha élhetek ezzel a képzavarral), hiszen az NBA 2K20 lesz terítéken.

Hirdetés

Ehhez pedig keresve sem találhattunk volna jobb embert, mint az ország egyik legnagyobb NBA rajongóját, Tőrös Balázst, avagy Bazskát. Ha szeretitek a kosárlabdát, mindenképp nézzetek be, hiszen a játékon kívül is rengeteg izgalmas beszédtéma van most a sport kapcsán.

Ne feledjétek, egészen május 31-ig pörög a Game Pass Online Fesztivál, ahol minden nap izgalmas adásokkal jelentkezünk este 7-től. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)