Hirdetés

David Hasselhoff közreműködésével, játékokkal küzd egy szervezet a Föld megmentéséért

|

A kezdeményezéshez csatlakozó fejlesztők játékaiban megvásárolt tárgyakkal minden hónapban támogathatunk egy jó ügyet.

Hirdetés

Bár a videojátékok segítségével ösztönzött jótékonykodás királya a Humble Bundle, más kezdeményezések is indulnak, amelyeknek célja, hogy a játékosokat hobbijukon keresztül szólítsák meg, számukra értékes játékbeli cuccokkal bátorítsák őket az adományozásra.

A Make Green Tuesday Moves (MGTM) programban részt vevő fejlesztők minden hónap első keddjén elérhetővé tesznek játékaikban "zöld" tárgyakat, és az ezek eladásaiból származó bevételt a szervezők teljes egészében a nonprofit PlanetPlay oldalán futó projektekre költik.

Hirdetés

Jelen pillanatban bizonyos, a Google Play áruházban megtalálható játékokhoz (például a Peridothoz, a Subway Surfershez, vagy a Tile Dynastyhoz) érhetők el DLC-k, az ezekért kifizetett pénz pedig egyrészt a Hongera Clean Cookstove projektet segíti, ami a kenyai szegény családok életkörülményeinek javítását, az őshonos erdők megőrzését, és a globális CO2-kibocsátás csökkentését tűzte ki céljául, másrészt támogatja a Teeny Tiny Trutht, ami az Új-Zéland ivóvízhálózatába kerülő mikroműanyagok mennyiségének csökkentésére fókuszál.

Most Hasselhoff a kezdeményezés nagykövete, de később más hírességek is csatlakozhatnak. A júliusi promóció másodikától tizenötödikéig tart.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)