Hirdetés

Rárontottak a játékosok a Marvel Rivals bétájára

|

Elstartolt a zárt bétateszt, és a fejlesztők valószínűleg több érdeklődőt kaptak, mint amire számítottak.

Hirdetés

Tegnap este elindult a Marvel Rivals publikus zárt bétatesztje, és úgy néz ki, hogy a NetEase több játékost hívott meg, mint amennyivel a szerverek elbírtak volna. Az indulás pillanatában a játék stabilan ült a Twitch Top 10-es listájának közepén, még a Fortnite-ot is leelőzte. Azóta a lelkesedés kicsit apadt, de a reggeli órákban 20 000 néző még mindig egész barátságos

Ez egyébként jó hír, leszámítva azt, hogy a streameket néző tömegek többnyire bejelentkező képernyőket bámultak. A 20 legnézettebb csatorna a játékmenetet közvetítette, ugyanakkor nagyon sokan voltak, akik csak hosszú várakozás után jutottak be, addig pedig csak a menüzenét hallgathatták. A bejutás sem biztosított zökkenőmentes meccseket, mivel a szerver rendszeresen lökte ki az embereket, többek között Shrouddal, akit például épp 16 000-en néztek.

Hirdetés

A hősalapú lövöldére több okból is rákaptak az emberek: Pókemberrel és haverjaival mindenki szeret játszani, ráadásul a béta időszaka alatt elért eredmények meg maradnak majd a teljes verzióra is. Ez azt jelenti, hogy mindenki harcol a bétába való bejutásért még az augusztus 5-ös zárás előtt.

Nektek sikerült kipróbálnotok már a Marvel Rivalst?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)