Hirdetés

Nincs FIFA focijáték, úgyhogy inkább Rocket League bajnokságot csinál a szervezet

|

Mivel az EA Sports-szal nem akar barátkozni, a FIFA autós focira vált.

Hirdetés

Óriási ígéretekkel és reményekkel bontott szerződést a FIFA az EA Sportsszal: elhangzott egy olyan mondat is, hogy mindig az lesz a legjobb focis játék, ami a szervezet nevét viseli. Pletykák szólnak arról, hogy a 2K Sports dolgozik valamin, de ez még nem hivatalos, egyelőre a virtuális labdarúgás iránt érdeklődők számára az EA Sports FC 24 az egyetlen csábító ajánlat - meg persze ott az eFootball a türelmeseknek.

A FIFA viszont nagyon szerette volna folytatni FIFAe World Cup e-sport versenysorozatát, így hát érdekes megoldást választott: az egyetlen hivatalos FIFA e-sport bajnokságot Rocket League-ben szervezik meg.

Hirdetés

Egyelőre csak annyit tudni, hogy a szervezet hivatalos oldalán bárki jelentkezhet majd, és azon országok képviselői vehetnek részt a bajnokságban, ahonnan a legtöbben érkeztek a korábbi Rocket League Major versenyekre. A tagországok mindegyike tarthat saját selejtezőt is, így kiválasztve legjobbjaikat.

A hétvégén zajlott az RLCS London Major, azt, hogy hogy játsszák az autós focit a profik, az alábbi videóban láthatjátok; egészen szédítő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)