Hirdetés

Így tervezik életben tartani a játékot a Concord fejlesztői

|

A megjelenés közeledtével a Firewalk hosszútávú támogatást ígér, rengeteg extra tartalommal.

Hirdetés

Bármennyire szerethetem én a Concordot, valljuk be, hogy nem áll jól a helyzet. Nagyon kevesen vannak, akiket még bármennyire is érdekel a sokadik hősalapú lövölde, és ez meg is látszott a kívánságlista számain.

Ettől függetlenül a Firewalk mindent bedob a siker reményében: nem lesz battle pass, a tartalmak ingyen jönnek majd, és néhány hetente új sztorifejezetek fogják tovább szőni a hőseink intergalaktikus karrierjét.

Ez utóbbi a szezonális DLC-ken keresztül lesz levezényelve. A játék megjelenésekor kapunk 12 pályát és 16 karaktert, melyeket 6 különböző módban terelgethetünk. Ezt októberben követi a Season 1, ami hoz egy új pályát, új karaktert, új sztoriátvezetőket, és más apróságokat.

Hirdetés

A 2025. januárjában esedékes Season 2 szintén a fentieket tartalmazza majd egy friss játékmód mellett. A Season 3-ról még nem tudunk semmit, azt leszámítva, hogy áprilisban érkezik.

A Concord PC-re és PlayStation 5-re érkezik, kb. 14 990 forintért vehetünk részt a csatározásokban. A megjelenés augusztus 23-ára várható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)