Hirdetés

Igen, létezik speedrunner kutya, és most újabb játékot pörgetett végig

|

A Games Done Quick nyári szezonjának is Peanut Butter volt az abszolút bajnoka. Legalábbis nekünk.

Hirdetés

A Games Done Quick egy évente kétszer megrendezésre kerülő speedrun buli, ahol a műfaj legjobbjai pörgetnek újabb és régebbi játékokat is hihetetlen sebességgel, ötletekkel, skillekkel. A lényeg alapvetően a jótékonysági célból indított gyűjtés, de minden évben vannak mókás pillanatok, meglepő eredmények, és izzasztóan feszült helyzetek.

Peanut Butter szereplése szerencsére az előbbi kategóriába tartozik. A speedrun világ kedvenc Shiba Inu kutyusa a tavalyi év végén már becsóválta magát a köztudatba, de a nyári GDQ-t sem hagyhatta ki.

A mostani vendégszereplése során Peanut Butter a Ken Griffey Jr. Presents Major League Baseballt pörgette végig ami '94 márciusában jelent meg a SNES-re. Mivel itt csak egyetlen gombnyomásra van szükség a kutyus különösebb nehézségek nélkül tudta végipörgetni a játékot.

Hirdetés

Az utasításokban azért gazdája, JSR is segédkezett. A jutalomfalatok és a parancsszavak végül sikeres, 29 perces és 45 másodperces karrierhez segítették hozzá Peanut Buttert.

JSR 2024 elején adott interjút az IGN.comnak, ahol a gazdi nagyon lelkesen mesélt a kutya eredményeiről. Szerinte Peanut ugyan nagyon okos, de komoly figyelemhiányban szenved, így rengeteg gyakorlásra volt szükség. Mostanra láthatóan már nincsenek problémák a koncentrációval, a gamer kutya pedig szívükbe zárta magát egy életre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)