Hirdetés

Ezt csináld, ha igazán jó akarsz lenni az XDefiant meccseiben

|

Eme ősi tudás birtokában mindenkiből profi játékos válhat.

Hirdetés

Sokan fogadták szkeptikusan a Ubisoft új lövöldéjét, az XDefiantet, de a játék egész jól startolt. Az ingyenes FPS-be bárki beugorhat (csak 40 GB-ot kell letölteni, ami nagy előny a konkurenciával szemben), pillanatokon belül egy meccsbe kerülhet, és percek alatt lenyomhat egy-egy kört.

A TTK megosztja a játékosokat: van, hogy pár pontos találat után ki is fekszik az ellenfél, ha jó fegyvert használunk, míg máskor úgy érezni, túl sokat bírnak ki a másik oldalon állók. A körök pörgősek és kegyetlenek, de az FPS-ek ősi trükkje itt is működik.

Hirdetés

Mark Rubin, az XDefiant producere a lövöldék legrégebbi tippjét küldte azoknak, akik szeretnének fejlődni az új játékban. A trükk egyszerű: célozzatok a fejre.

"Oké, itt a legnyilvánvalóbb, »nyilván«-kategóriás jótanács, ami elképesztően fontos:

ADJÁTOK BE A FEJLÖVÉSEKET!!!

A fejlövések iszonyatosan erősek ebben a játékban. Nagyon lerövidítik a TTK-t. Kelleni fog a gyakorlás, de ez a játék ilyen. Azt akarja, hogy jobban és jobban teljesíts!"

Rubin nem cukrozta túl a dolgot, de egyébként a tanácsa nem teljes ostobaság. Nyilván fontos a fejet célozni egy hasonló FPS-ben, és egy olyan lövöldében, ahol a TTK nagyon rövid, a fejlövések azonnali halált okozhatnak, és fontos másodperceket takaríthatnak meg nekünk. Másodperceket, melyek megmenthetik az életünket egy ellenséges játékostárs bosszújától.

A fél világ épp az XDefiantet pörgeti esténként, remélhetőleg kevesen fogadják meg Rubin tanácsát, hogy nekünk jobb pontszámaink lehessenek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)