Hirdetés

Egy e-sport verseny győztese örömében tönkretett egy lámpát, ami sokkal többe került, mint amennyit nyert

|

A verekedős játékok feszültebb versenyein előfordul, hogy törnek dolgok. Itt azonban ez teljesen elkerülhető lett volna.

Hirdetés

Mi történik akkor, amikor profi verekedős játékosokat engedsz össze egy színpadon, ahol ego és pénzjutalom forog kockán? Törött arcade stickekre, szétvert kontrollerekre, félmeztelenül ordibálásra és legendás pillanatokra egyaránt lehet számítani. Az FGC (Fighting Game Community, a verekedős játékok közössége) egyszerre csodálatos és borzalmas közösség, ahol minden megtörténhet.

Ezért nem lepett meg először senkit, hogy a CEO 2024 Mortal Kombat 1-bajnoka elkövetett valami nevetségesen ostobát. Dyloch a 3:1-es nagydöntő eredményét azzal ünnepelte, hogy a székét ledobta a színpadról.

Hirdetés

Ez minden extra kontextus nélkül is ijesztőnek hangzik, viszont Dyloch "szerencséjére" a szék nem talált el senkit. Az már kevésbé örömteli, hogy egy színpadi világítóegységet igen.

A verseny első helyezéséért 565 dollár járt, amit Dyloch nagy örömmel el is vihetett volna, ha örömében nem tette volna tönkre az említett világítást. Alex Jebailey, a verseny szervezője az események után elmesélte, hogy bizony egy ilyen lámpa majd' 3000 dollárba kerül. A rövid matekfeladat elvégzése után kiderül, hogy ez a mutatvány bizony nem érte meg.

Dyloch legnagyobb szerencséjére a világító egység nem lett totálkáros. A lámpát (az alkatrészekkel együtt) 365 dollárért helyre lehetett pofozni. Az első helyért járó díj nagyja is lecsúszott a lefolyón, de legalább nem kellett extrát ráfizetnie.

Alex csak annyit tett hozzá az egészhez, hogy bármelyik általa rendezett eseményen bárki bármit dobálni mer, az repül ki az ajtón a cuccal együtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)