Hirdetés

Budapestre jönnek a világ legjobb Counter-Strike játékosai

|

A StarLadder verseny szervezői bejelentették, hogy jövőre nálunk rendezik meg az egyhetes tornájukat.

Hirdetés

A StarLadder a Counter-Strike közösség egyik legfontosabb szervezője, így nyilván minden profi megjelenik annak rendezvényein. Ez nagyon jó hír lehet azoknak, akik szeretnének találkozni a kedvenceikkel, mivel a StarLadder jövőre Magyarországra jön.

A szervezők bejelentették, hogy a 2025. szeptember 13. és 21. között megrendezésre kerülő versenyüket Budapesten tartják majd, ahol a világ legjobb lövészei félmillió dollárért harcolhatnak.

Hirdetés

A rendezvényen 20 csapat vehet részt összesen, ebből 16-ot pedig meghívásos alapon szednek össze a döntéshozók. A maradék négy helyért selejtezők indulnak majd, melyek részleteit valamikor a későbbiekben fogja kihirdetni a StarLadder.

Egy Tier 1-es versenysorozatról beszélünk, így a StarLadder a szezon egyik legfontosabb rendezvénye lesz. Érdemes lesz kilátogatni majd a tornára még akkor is, ha maga a CS2 e-sport annyira nem érdekes számotokra. Izgalmas menetekre, könnyfakasztó eredményekre és verhetetlen hangulatra lehet számítani.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)