Na, most kezd igazán durva lenni a 2024-es játékkínálat

|

Több mint 30 érdekes játék érkezik szeptemberben, és október sem lesz eseménytelenebb.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna a tavalyi év után, hogy az idei is ennyire sűrű lesz, de a játékfejlesztők láthatóan nem pihentek, sikerrel véglegesítették projektjeiket, melyek eredményét a következő hetekben fogják eljuttatni hozzánk.

Szeptember elején már érkezik is egy új Harry Potter játék, amelyben végre meglesz az az egy dolog, ami a Hogwarts Legacyből kimaradt, továbbá jön az év egyik legjobban várt Sony-exkluzívja, az Astro Bot. A Warhammer 40,000: Space Marine 2-re is csak néhány napot kell várnunk, hasonlóképp a Test Drive Unlimited visszatérésére, a Frostpunk 2-re, valamint Final Fantasy XVI és a God of War Ragnarök PC-s változataira.

Jó hónap lesz ez, lássuk is, mivel próbálnak majd elcsábítani minket.

Hirdetés

2024. szeptemberi megjelenések - 1. hét

Harry Potter: Quidditch Champions - szeptember 3. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Nem elképzelhetetlen, hogy azért maradt ki a kviddics a Hogwarts Legacyből, mert ezzel párhuzamosan készült a Quidditch Champions, de talán már kár is ilyen találgatásokba bocsátkozni. Az Unbroken Studios játékában seprűre pattanhatunk, hogy egy-egy játékost irányítva megpróbáljuk csapatunkat győzelemre vezetni. Játszhatunk gép ellen vagy online, ismerős helyszíneken és vadonatúj pályákon, négy különböző pozícióban. A PS Plus előfizetők ingyen megkapják.

The Casting of Frank Stone - szeptember 3. - PC, PS5, Xbox Series X|S

Teljes lendületben van a Supermassive Games, amely számos egyéb projekt mellett a The Casting of Frank Stone-nal igyekszik kiszolgálni a horror műfajának kedvelőit. A játék a Dead by Daylight univerzumában játszódik, egy csapat fiatalt irányítva fedezhetünk fel egy várost, ahol korábban erőszakos események tették kényelmetlenné a lakók mindennapjait. Természetesen döntéseink nagyban befolyásolják az események alakulását.

Age of Mythology: Retold - szeptember 4. - PC, Xbox Series X|S

A Microsoft az Age of Empires sorozat részei mellett szerencsére az Age of Mythology felújítására is fordított némi időt, így az ókorba is visszatérhetünk, hogy isteneket, szörnyeket segítségül hívva győzzünk le mindenkit, aki népünket fenyegeti. Modernizálják minden elemét, és a multit is újraélesztik.

Astro Bot - szeptember 6. - PS5

Egyszerre tiszteleg a PlayStation múltja előtt és lesz egy izgalmas, családi, de bizonyos pályáin izzasztó kihívást nyújtó platformer az Astro Bot, a Sony idei egyik nagy PS-exkluzívja. Főszereplőjét a Playroom játékokból és egy VR-os címből (Astro Bot: Rescue Mission) ismerhetjük, hangulata is hasonló lesz, mint amit ezeknél láthattunk. Mi már játszottunk egy kis szeletével, szerettük, de a teljes élményre még nekünk is várnunk kell.

NBA 2K25 - szeptember 6. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Sportjáték-szezon van, természetesen az NBA 2K sorozat sem hagyja ki. Nagy újítás, hogy a PC-s változatban meglesz minden, ami a konzolosokban (a cross-play támogatás és a csalásvédelem kivételével), de új animációkra és további finomhangolásokra is számíthatunk.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)