Ezzel játszunk a hétvégén: Nobody Wants to Die és Dungeons of Hinterberg

|

Eltöltünk pár napot az Alpok fantasy változatában és a távoli jövő New Yorkjában.

Hirdetés

Noha messze vagyunk még attól, hogy hivatalosan is kijelentsük, lezárult a nyári uborkaszezon, az utóbbi napokban valamelyest aktívabbá vált a videojáték-ipar, ennek következtében pedig már friss megjelenések is keverednek az általunk nyúzott címek közé. Mi ezekkel töltjük a hétvégét:

HP - Nagyon érdekelne már a Nobody Wants to Die, de egyelőre még múlatom az időt a Suicide Squad Kill The Justice League-ben, ami annyira jó játék is lehetne, ha nem akarták volna megúszni grindolással az egész live service élményt az alkotók. Dühítenek a primitív játékmechanikák, pedig a hangulat továbbra is bejön, kár érte.

Paca - Egész erős hónap van a Game Passban, úgyhogy miután kellő mennyiségű időt töltöttem a Neon White-ban, áttérek a Dungeons of Hinterbergre, ami egyedi vizualitásával keltette fel a figyelmemet. Talán megnézem a Flintlockot is, de nem gondolom, hogy ez bármennyire is magával tud ragadni.

Hirdetés

Csirke - Csak be kéne már fejezni a Horizon Forbidden Westet, de voltam annyira meggondolatlan, hogy belefogtam egy olyan sorozatba, amivel régóta szemezek, de valamiért még sosem kezdtem el. Úgyhogy most egymás után darálom a Shameless évadokat.

Chava - Várhatóan még hetekre, sőt talán hónapokra le fog kötni a Dragon Age: Inquisition és a Pillars of Eternity 2: Deadfire párosa, kalandozásaimat viszont most megszakítom néhány órácskára, amíg átrágom magam a cyberpunk stílusjegyeket viselő, noir hangulatú Nobody Wants to Die-on.

Szada - Családi nyaralás lesz és nem viszek magammal semmilyen konzolt vagy laptopot, szóval most elsősorban az olvasásé a főszerep, és a cél az, hogy az új Pókember mangát, a Hamis pókot kivégezzem. Emellett - mivel a pók valószínűleg gyorsan meglesz - kinéztem magamnak a Bálnahullást és a Mamutrezervátumot is, szóval lesz mit pörgetni pihenés közben.

Hunter - Most hétvégén lesz a 2024-es EVO, szóval minden ébren töltött percemben meccseket fogok nézni, és amikor pedig épp pihenőt tartanak a profik, akkor a Street Fighter 6-ot vagy Tekken 8-at pörgetem majd. Az előbbiben Jurival gyakorlok, míg az utóbbiban Lilivel, bár a Tekkenben most leginkább Lidia érkezésére várok. Az sajnos csak jövő héten lesz esedékes, de addig is lesz azért mit nyomkodni a training módban.

kristfvarg - Rendesen lefőttem a görögországi kiruccanás alatt, úgyhogy a hétvégén bezárkózom a klímás szobába, és kisebb kihagyás után folytatom a Star Wars Jedi: Survivort. Ilyen tempóban nyár végéig elleszek vele.

Kivi - A héten zajlott az MLB All-Star, így az eseményt ünnepelve rengeteg új tartalom és megszerezhető játékos érkezett az MLB The Show Diamond Dynasty módjába. Kisebb szünet után természetesen visszatérek, hogy tovább bővítsem a csapatom. Illetve adok egy esélyt a Concordnak is, de ezúttal PC-n, ahol sokkal komfortosabbnak érzem az irányítást és a mozgást.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)