Ezzel játszunk a hétvégén: Ghost of Tsushima, Still Wakes the Deep, Ultimate Fishing Simulator

|

Mongolokkal, szörnyekkel és bokorba akadt szerelékkel hadakozunk a következő napokban.

Hirdetés

Épp nagyon rossz nekünk, mert odakint meleg van, idebent meg játékok várnak minket, ha épp arra vágynánk, vagy ha az utolsó pillanatban meghiúsulna egy régóta tervezett szabadtéri program. Szóval nagy duzzogva megmutatjuk, mivel játszunk, ha cserébe ti is megmutatjátok, hogy mivel játszotok, és közben még együttérzést is mutattok az irányunkba. Köszönjük.

HP - Szégyellem, de a Mob Control nevű mobiljátékot nyomom az elmúlt napokban, a nyári fáradtság teljesen kivette belőlem a komolyan vehető gamer mentalitást, a figyelmi görbém a TikTok-nemzedékét is alulmúlja, hánykolódik a lelkem céltalanul a rám váró pótolnivaló és befejezetlen játékok tengerében. Van erre egy jó szó: picsekvés, ezt mazurral alkottuk, az a lényege, hogy valaki jó sorsát is képes úgy előadni, mintha hatalmas drámában élne. Ezt csinálom most. Alantas.

Paca - Visszatértem most egy kicsit a Ghost of Tsushimához és a The Rogue Prince of Persiához, mindkettőhöz azért, mert landolt nálunk egy ASUS ROG Ally X, és ezek történetesen szuperül futnak rajta. Már a Forza Horizon 5 is lent van, azzal is teszek pár kört majd.

Hirdetés

Csirke - Van még egy boss az Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC-ben, ami arra vár, hogy elporoljam a popóját, addig is olvasgassátok a tesztemet, friss, ropogós.

Chavalier - Nincs szerencsém, valami mindig keresztülhúzza a számításaimat, és így már a sokadik horgászkirándulást kell elnapolnom. Idén nemhogy halat nem fogtam, de még horgászbotot se vettem a kezembe, ami már tényleg felháborító. Fájdalmam enyhítése (vagy talán inkább agóniám elnyújtása) végett felrakom az Ultimate Fishing Simulatort, hogy úgy érezzem, ott ülök a vízparton, várva a kapást, miközben tényleg ott ülhetnék a vízparton, várva a kapást, ha nem jött volna közbe semmi.

Szada - A kedvenc horrorfilmem John Carpenter klasszikusa, A dolog, ezért nagyon megörültem, hogy hasonló koncepciót képvisel az Amnesia: A Machine for Pigs és az Everybody's Going to the Rapture fejlesztőinek újdonsága, a Still Wakes the Deep is, noha nem fagyos körülmények között, hanem a tengeren játszódik egy fúrótornyon, ahol elszabadul a pokol. A játék pár napja jelent meg, és egyből bekerült a Game Passba, így mindenképpen bele fogok nézni a hétvége folyamán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - Befejezem az utolsó köreimet a Shin Megami Tensei V-tel, aztán váltok is a Final Fantasy XIV-re. Jövő héten érkezik a Dawntrail kiegészítő, így keményen dolgozok a házam berendezésén, a Yo-Kai event grindon és egyéb apróságokon. Mindenre készen akarom várni a Pictomancer megjelenését.

Kivi - A gamingre szánt óráimat az Elden Ring fogja kitölteni, a Shadow of the Erdree megjelenésével újból rengeteg a felfedeznivaló, a bossharc, és még tovább lehet elmélyülni a történetben. Igyekszem minél kevesebb videót nézni róla, amíg nem haladok, de már nagyon hajt a kíváncsiság. 

Kristfvarg - Lövésem sincs, hogy miért, de a Ghostrunner 2-nek is hátat fordítottam egy ponton, pedig imádtam az első részt. A hétvégén újból nekiugrok, meglátjuk, hogy ezennel sikerül-e a végére érni. 

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)