Ezzel játszunk a hétvégén: Call of Duty: Modern Warfare, Forza Horizon 2 és Pillars of Eternity 2: Deadfire

|

Puskát, kormányt és kardot ragadva nézünk szembe válogatott kihívásokkal a következő napokban.

Hirdetés

Durva nosztalgiahullám söpör végig a szerkesztőségen, új címnek most szinte nem is osztunk lapot. De nincs is ezzel semmi baj, legalább most van pár nyugodtabb hetünk pótolgatni az elmaradásokat vagy újraélni a kellemes régi emlékeket.

HP - Visszatértem a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare multijába, mert ennek még volt hely a vinyómon, és lubickolok a nosztalgiának is tekinthető multis darálóban. Persze most már jórészt hardcore veteránok uralják a harcmezőt, így gyakrabban kapok ki csúfosan, mint korábban, de azért még mindig tudok szépeket villantani a magam nem annyira profi stílusában, miközben jól is esik játszani. Pont az történik, amit egy CoD-élménytől várok, köszönöm.

Paca - Annyira jól érzem magam a Forza Horizon 2 világában, hogy nem is akarok szabadulni, csak arra tudok gondolni, hogy a Forza Horizon 3 lesz a következő játék, ha itt már minden versenyt teljesítettem, és minden extra feladatot is megcsináltam. Nincs olyan sok, mint a későbbi részekben, de ez pont elég is.

Hirdetés

Csirke - Anno nem fejeztem be a Horizon Forbidden Westet, a LEGO Horizon Adventures előzetese után viszont a gyerekek teljesen rákattantak erre az univerzumra, szóval most rá fogunk nézni együtt újra a legutóbbi részre, és azzal hangolódunk a legósított spin-offra.

Chava - A nyár végéig nem jön már semmi, ami felkorbácsolná bennem a birtoklási vágyat, vagy legalább csak egy kicsit is érdekelne, így most jöhet pár komolyabb elköteleződést igénylő cím. A Pillars of Eternity 2: Deadfire-rel és a Dragon Age: Inquisitionnel készítem fel magam az Avowed és a Dragon Age: The Veilguard érkezésére.

Szada - Az egyik barátommal belevetettem magam a Wasteland 3 kooperatív végigjátszásába a legnehezebb fokozaton, és azóta amikor van egy kis szabadidőnk, folytatjuk a közös kampányunkat. Most is ez a terv. 

Hunter - Megjelent az Final Fantasy XIV kiegészítő és a Genshin Impact fejlesztőinek új játéka is. Hölgyeim és uraim, én hivatalosan is kitettem az ajtómra a "Weeb menedék" feliratú táblát, és semmi mást nem leszek hajlandó csinálni a hétvégén, mint felfedezni a Zenless Zone Zero világát és felszintezni az FF új kasztjait. Sosem voltam még annyira ellátva tartalommal, mint most.

kristfvarg - Belevetettem magam a Star Wars Jedi: Survivorbe, és piszok mód élvezem. Bár még nagyon az elején járok, már most sokkal több időt töltöttem el a mellékösvények bejárásával és felfedezésével, mint magával a történettel. Szerintem elleszek vele egy darabig. 

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)