Augusztusban újraéled a játékipar, szeptembertől pedig nem lesz megállás

|

Új játék a StarCraft alkotóitól, új kalandok a Star Wars világában, WoW-kiegészítő és sok minden más lesz jövő hónapban.

Hirdetés

Aki még nem volt nyaralni, siessen: már nyakunkon a játékipar 2024. őszi szezonja, ami nagyon izgalmas újdonságokat hoz majd nekünk, és ezek jó részét anélkül játszhatjuk, hogy teljes árat kellene fizetnünk értük. Ilyen például augusztus legnagyobb dobása, a Star Wars Outlaws, és ez csak az első a sok közül.

Jönnek azért olyan játékok is bőséggel, amik nem kerülnek be egyetlen előfizetéses szolgáltatás kínálatába sem, de érdemes lehet rájuk időt szánni. Augusztus első napjaiban jön például a World of Goo 2, érkezik a StarCraft alkotóinak újdonsága, a Stormgate, izgalmas kalandokra indulhatunk  a Black Myth: Wukongban, és a World of Warcraft is visszavár minket egy új történet első felvonásával a The War Withinben. És akkor még a Squirrel with a Gunt, amiben egy mókusként rohangálhatunk fegyverrel, nem is említettük.

Hirdetés

2024. augusztusi megjelenések 1-2. hét

World of Goo 2 - augusztus 2. - PC, Mac, Linux, Switch

2008-ban robbant be a World of Goo, egy ügyességi-logikai játék, amiben bogyókból kellett szerkezeteket építenünk. Közel 16 évet vártunk a folytatásra, de most tényleg jön: új sztori, új feladványok, újfajta trutyik tömkelegével találkozhatunk, 5 fejezetben több mint 60 kihívást kell teljesítenünk.

Volgarr the Viking II - augusztus 6. - PC, PS4, Ps5, Xbox One, Xbox Series X|S

Egy évtized után visszatér Volgarr, a Viking, akivel egy 2D-s hardcore platformerben verhetjük szét ellenfeleinket, új power-upokat használva. Retró, árkádos nehézségre számíthatunk, de lesznek olyan modern könnyítések, mint az ellenőrzőpontok vagy a halhatatlanság.

Creatures of Ava - augusztus 7. - PC, Xbox Series X|S

A Creatures of Avában az a feladatunk, hogy különféle teremtményeket tanulmányozzunk, megszelídítsük és megmentsük őket, majd megóvjuk a bolygót egy mételytől, ami akár az egészet elpusztíthatja. Több mint 20 mágikus lényre bukkanhatunk, és számos titokra is fény derülhet.

Cat Quest 3: Pirates of the Purribean - augusztus 8. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A kalózmacska visszatér: egy szabadon felfedezhető, nyílt világban küzdhetünk tengeri patkányok ellen, miközben kincsekre vadászunk szakadatlanul. Aranyos, ötletes, színes, egyedül és kooperatívan is játszható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Steamworld Heist 2 - augusztus 8. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Visszatér a Steamworld Heist is; a folytatásban Captain Leeway és csapata a tengerre leselkedő nagy veszély nyomába ered. A harcok során pontosan kell céloznunk, olykor kihasználva a lövedékek visszapattanásának képességét, de számít az is, hogyan szereljük fel legénységünket, milyen felszerelést adunk nekik. Fosztogatásból is bőven kijut, az ellenfelek bázisai értékes kincseket rejtenek.

Deathbound - augusztus 8. - PC, PS5, Xbox Series X|S

A Deathbound egy csapatalapú harcokat kínáló soulslike játék, amiben csapatunk mind a négy tagját mi irányítjuk, szabadon válthatunk közöttük, ahogy a helyzet épp megkívánja. Ha nagy köztük az összhang, jobban tudnak majd együttműködni.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)